Kurs

Opplæringskontoret gjennomfører flere kurs, blant annet ADR kurs, kranførerkurs og § 3.5 kurs (praksiskandidater).

ADR og kran annonseres på hjemmesiden når de skal gjennomføres.

§ 3.5 Praksiskandidater:
OTL formidler eksamensforberedende kurs til fagprøve i Yrkessjåførfaget og Logistikkfaget for voksne med lang og allsidig praksis. (§ 3.5 – kurs)

Før fagprøve kan avlegges må en bestå en såkalt tverrfaglig eksamen. Kurs avholdes hver høst og vår eller kan tas via fjernundervisning (NKI – Folkeuniversitetet, m.fl.)

Kursene gir en bred teoretisk innføring i transport- og/eller logistikkfaget, og forbereder kandidaten til den skriftlige delen av fagprøven.

Kurskostnadene vil ligge i størrelsesorden kr 10.000,- til kr 15.000,- pr. elev,- avhengig av teknisk opplegg og antall deltakere.

Ta kontakt med Opplæringskontoret for mer info

Siste nytt fra vår Facebook side

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Heia! Nå er turnedatoene klare 🙂 Det kommer flere detaljer om hvert enkelt stopp snart. Kom og møt meg da vel! 🙂 ... Se merSe mindre

Bli med meg på tur i lastebil fra Tromsø til Lillestrøm! ... Se merSe mindre

Bilder fra Opplæringskontorer for Transportfag Sotin sitt innlegg ... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

For tredje år på rad er en vellykket lærlingedag gjennomført på TAKO-senteret, Rudshøgda. Over 100 elever fra skoler i både Hedmark, Oppland og Akershus var tilstede. En meget lydhør og seriøs samling ungdommer, som vi i fremtiden håper å se i vår bransje. Takk til ALLE som har bidratt til å gjøre dagen interessant for elevene. Jeg tror de oppfattet budskapet: Bransjen trenger dere, og vi har jobb til dere! ... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Last flere